Feestvakantie

Tot in de vroege uurtjes feesten, dronken naar het appartement en de hele dag brak op het strand. Dit omschrijft de vakantie van veel Nederlandse jongeren. Maar, niet iedereen zit te wachten op zo’n typische ‘zon, strand en zuipen’ vakantie. Gelukkig zijn er veel alternatieven voor jongerenvakanties!

 

Actieve vakantie Frankrijk of België

Is het uitgaan en op het strand liggen iets minder belangrijk voor jullie? Kies dan voor een actieve vakantie in Frankrijk of België. De Franse Alpen en de Ardennen zijn dé basis voor een actieve vakantie. Raften, bergen beklimmen en één zijn met de natuur. Dit kun je doen met een groep vrienden, maar er worden ook veel groepsreizen naar deze gebieden georganiseerd. Zo kun je zelfs alleen aansluiten, vrienden maak je al snel!

 

Sportief Noorwegen en Zweden

Twee andere bijzondere bestemmingen voor een jongerenreis zijn Noorwegen en Zweden. Overnachten op de mooiste plekken en koken op een kampvuurtje. Maar, ook de leukste steden van Noorwegen en Zweden bezoeken. Twee diverse jongerenreizen waar je zowel zelfstandig als met een groepsreis naar toe kan.

Simi Reizen organiseert bijvoorbeeld veel actieve groepsreizen, zo ook naar Noorwegen en Zweden.