Goedkope Last Minutes

Hoewel vroeger Last Minute vakanties alleen op de luchthaven te boeken waren, kun je tegenwoordig op veel verschillende websites een groot aanbod van last minute deals vinden. Spontaan een week vrij en op vakantie gaan? Is dat nou écht zo voordelig, of lijkt dat alleen zo?

Een last minute aanbieding kan heel voordelig zijn, maar dat hoeft niet altijd. Een last minute vakantie betekent dat je op het laatste moment een vakantie boekt. Op het internet heten de vakanties met een snelle vertrekdatum letterlijk een ‘last minute’ vakantie, maar dit hoeft niet te betekenen dat je de vakantie met korting kunt boeken.

Je kunt een last minute vakantie op verschillende manieren boeken:

  • Op het vliegveld
  • Op het internet
  • Bij een reisbureau
  • Via een persoonlijke reisadviseur

 

Tips voor last minutes

Wil je toch graag een last minute vakantie boeken, let dan goed op de volgende tips!

Flexibel

Wanneer je écht de goedkoopste last minute vakantie deal wilt vinden, is het belangrijk dat je flexibel en niet kieskeurig bent. Moet je een dag eerder vertrekken? Dan moet dat voor jou geen probleem zijn. Wordt het Curacao in plaats van de Dominicaanse Republiek? Ach, dat neem je voor lief. Pas wanneer je flexibel naar aanbiedingen gaat kijken, zul je goede last minute kortingen tegenkomen.

Extra kosten

Kijk voor het boeken goed naar de extra kosten bij een boeking. Vergeet niet dat je vaak nog boekingskosten moet betalen of dat je nog moet betalen voor je ruimbagage. Soms zijn de transferkosten van de luchthaven naar het hotel inbegrepen, maar zo niet; check altijd hoeveel je daar aan kwijt bent!

Last minutes vergelijken

Daarnaast is het belangrijk dat je altijd de last minute aanbieding die je hebt gevonden gaat vergelijken bij andere aanbieders. Natuurlijk zal iedereen zeggen dat zij de goedkoopste aanbiedingen hebben, maar wanneer je het zelf checkt weet je het 100% zeker! Omdat het een beetje uitdagend is om alle last minutes van het web te vinden, kun je terecht op sites zoals Reizen-paleis.nl met hun overzicht van last minute reizen. Googlen op de last minute aanbieding die je gevonden hebt is uiteraard ook niet onverstandig.