Toe aan een heerlijke autovakantie in Europa? Komt dat even goed uit… Wij hebben een lijst samengesteld met de leukste autovakanties in Europa. Stoom je auto klaar voor een grote rondreis. Is de auto toe aan nieuwe banden of wil je al langer die mooie auto velgen online kopen? Investeer nu in je auto en vertrek op een prachtige autovakantie door Europa! Benieuwd naar de leukste autovakanties in Europa? Lees dan snel verder! 

 

Noorwegen

Een autovakantie door Noorwegen is ideaal als je op zoek bent naar natuur en rust! Noorwegen beschikt over ongerepte natuur en prachtige meren met imposante bergen. De Scandinavische gezelligheid zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. Tijdens deze autovakantie kun je makkelijk vaak even stoppen om de verbazingwekkende natuur tot je te nemen. Dit land is ook perfect voor het maken van wandelingen of fietstochten. Het wordt een echte actieve vakantie! 

 

Frankrijk

Voor een autovakantie in Europa is Frankrijk ideaal! Met de auto ben je zo in Frankrijk, laat die vakantie maar beginnen! In dit land kun je kiezen tussen prachtige campings in de natuur of leuke huisjes dicht bij een mooie stad. Ontbijt elke ochtend met een heerlijk vers stokbrood en zet jullie autoreis voort door dit land. De leukste regio’s en / of steden op rijafstand zijn: Parijs, Lille (Rijsel), Normandië en de Cote d’Azur. 

 

Italië

Dit prachtige land is van alle markten thuis! Rijdt langs de verschillende hoogtepunten van het mooie Italië en ontdek het land. Tijdens jullie autovakantie door Italië komen jullie door pittoreske dorpjes in de bergen en mooie natuur. Stop tijdens het rijden voor een lekkere Italiaanse lunch met een heerlijke espresso. Dat klinkt als muziek in de oren… 

 

Baskenland, Noord-Spanje

Ook Baskenland hoort in het rijtje met leukste autovakanties in Europa. Dit gebied in het noorden van Spanje heeft jullie veel te bieden. Tijdens jullie reis komen jullie langs ruige berglandschappen waar jullie mooie wandelingen kunnen maken. Daarnaast is een bezoek aan San Sebastian ook zeker de moeite waard, in deze stad wordt cultuur en het strand gecombineerd. Perfect dus voor jullie heerlijke vakantie!

 

Portugal

Portugal is ideaal voor de strandliefhebbers onder ons. Het prachtige kustgebied de Algarve zorgt voor ultieme ontspanning. Jullie kunnen een prachtige autorit maken langs dit kustgebied en stoppen wanneer jullie willen. Daarbij is Lissabon ook zeker een aanrader. Deze stad heeft oude trams, gekleurde huisjes en heerlijk eten. Portugal is dus altijd een goed idee…

 

Welke autovakantie in Europa staat op jouw bucketlist? Ga je liever voor een vakantie in de natuur, dicht bij het strand of liever toch stedentrips? Laat die autovakantie maar beginnen!