Budget citytrip Praag

 

Praag is de hoofdstad én de grootste stad van Tsjechië. In ongeveer 1,5 uur vliegen sta je in Praag en kan het avontuur beginnen! De stad wordt als één van de mooiste steden van Europa gezien. Je hebt er prachtige bezienswaardigheden, veel restaurants en er zijn leuke activiteiten te doen. Daarnaast behoort Praag bij de budget steden van Europa. Je kunt, als je goed op de aanbiedingen let, meestal erg goedkoop een vlucht boeken en daarnaast is het leven in Praag erg goedkoop. Je kunt al vanaf €50,- per persoon retour vliegen!

 

Stedentrip Praag aanbieding

 

Veel websites hebben goede aanbiedingen naar Praag. De websites met de beste aanbiedingen zijn TravelBird, TUI (voorheen Arke), De Jong Intra, Expedia en Bebsy. Wel hebben we nog een aantal tips om écht de goedkoopste vluchten en verblijven te vinden:

  • Ben je op zoek naar de goedkoopste mogelijkheid om naar Praag te gaan? Boek dan een stedentrip van woensdag tot en met zondag. Op deze dagen van de week is het het goedkoopste om te vliegen.
  • Wil je ook zo goedkoop mogelijk overnachten? Kijk dan is in plaats van een hotel, naar een hostel. In Praag zijn veel hostels waar je voor weinig geld kunt overnachten. Meestal kun je kiezen uit een slaapzaal of een privé kamer.
  • Vergelijk prijzen! Elke aanbieder zal zeggen dat zij de goedkoopste reis aanbieden, maar check altijd voor de zekerheid hoe veel de stedentrip bij andere aanbieders kost!

 

Goedkoop in Praag

In Praag kun je goed goedkoop uiteten, goedkope tours doen of andere leuke activiteiten. De leukste of meest bijzondere bezienswaardigheden van Praag zijn o.a. de Karelsbrug, de Burcht en het Joodse kerkhof.

Wil je ’s avonds goedkoop uit eten? De leukste goedkope restaurants in Praag zijn: Cerny Orel en Staré Casy.