Gadgets op reis

Jullie gaan op reis en zijn op zoek naar de leukste gadgets? Wij hebben de origineelste, maar ook gewoon de de meest handige gadgets opgezocht!

 

Action camera

Inmiddels zijn er veel verschillende action camera’s uit. Een action camera is een leuke toevoeging op je vakantie. Je kunt zowel foto’s als mooie video’s maken. De meeste action camera’s kunnen ook onderwater, dus mocht je gaan duiken of snorkelen (of gewoon er mee willen spelen in het zwembad) is zo’n camera hartstikke leuk!

De bekendste action camera is de GoPro, maar deze is wel vrij prijzig. Gelukkig hebben veel merken action camera’s, en kun je zelfs vaak bij budget winkels (Kruidvat, Action) rond de zomervakantie goedkoop een camera aanschaffen.

 

Powerbank

Als je op vakantie gaat, ga je soms hele dagen op pad. Meestal ben je de hele dag druk in de weer en wil je graag van alle leuke dingen foto’s en filmpjes met je telefoon maken. Dan kan het gebeuren dat je batterij leegloopt… Met een powerbank kun je onderweg (zonder elektriciteit) jouw telefoon opladen!

 

Wintersport gadget: Powergloves

Hou je van wintersport, maar niet van de kou? De Powergloves bieden de perfecte oplossing! Wanneer je de powergloves aantrekt, geven deze maar liefst 10 uur warmte. Je kunt dus zonder zorgen heerlijk de hele dag wintersporten.

 

Ostrich Pillow

Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar, we weten wel zeker dat je héérlijk gaat slapen in het vliegtuig! Vooral bij lange vluchten is dit ‘gezichtskussen’ een ideale uitkomst! Wanneer je weer terug in Nederland bent, is dit kussen trouwens ook perfect voor een korte powernap (zie onderstaande foto)!

 

Ostrich