Wil je graag op zonvakantie in maart en weet je niet welke bestemmingen geschikt zijn in deze maand? Of ben je op zoek naar tips of leuke feitjes over zonvakanties in maart? Dan zit je hier goed! In Europa zijn wel een paar bestemmingen waar je in maart kunt genieten van het zonnetje, maar in landen buiten Europa heb je meer zonzekerheid. Hieronder lees je de leukste bestemmingen voor en feitjes over de maand maart.

Bonaire

Bonaire is een prachtig eiland in het Caribisch gebied. Dit kleine eiland staat ook wel bekend als ‘Diver’s paradise’ door de prachtige onderwaterwereld. Er zijn meer dan tientallen duikplekken waar je perfect kan snorkelen. Als je geluk hebt, spot je misschien zelfs een schildpad! Verder vindt je op dit eiland mooie witte stranden met helderblauw water en wuivende palmbomen. Ook zijn er twee mooie National Parken te vinden waar je goed kan hiken. 

Temperaturen: rond de 30°C met 8 zonuren per dag
Reisduur: circa. 10 uur vliegen

Leuke feitjes:
Bonaire is nog één van de weinige broedplaatsen van de Caribische Flamingo. 
-De oppervlakte van Bonaire is anderhalf keer zo groot als Texel, maar kent meer dan 1000 verschillende diersoorten. 

 

Dubai 

Dubai is de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze wereldstad is magisch en moet je zeker een keer bezocht hebben. Dubai is ideaal voor een stedentrip, maar ook voor een zon- en strandvakantie. In Dubai kan je goed winkelen, van cultuur genieten of op avontuur. Zo zijn het grootste winkelcentrum en het hoogste gebouw ter wereld in deze stad te vinden. Neem zeker een woestijntour als je hier bent! 

Temperaturen: rond de 28°C met 8 zonuren per dag
Reisduur: circa. 6,5 uur vliegen

Leuke feitjes:
-Hotel Burj Al Arab in Dubai is het enige hotel ter wereld met zeven sterren.
-24% van alle hijskranen in de wereld staan in Dubai.