De bungalowparken op Curacao

 

Een vakantie op de bungalowparken op Curacao is het hele jaar actueel. Als u liever niet reist met hoge temperaturen kunt u met een gerust hart voor Curacao kiezen buiten de warme zomermaanden. Een geslaagde vakantie is voor iedereen anders. Zo is een dure vakantie niet persé de vakantie van uw leven en heeft u niet altijd de beste herinneringen aan de langste vakantie. Nu is zeker voor de Nederlanders Curacao geen vakantiebestemming voor een weekendje weg, alleen al vanwege de afstand. Het is wel een exotische bestemming met sleutelwoorden als romantiek, gezelligheid, duiken en zonvakantie. De bungalowparken op Curacao leveren een belangrijke bijdrage hieraan. De Nederlandse taal is een van de voertalen van dit eiland. O.a. hier vind je de beste vakantieparken in Curacao.

Het exotische Curacao

Curacao is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een eiland met 40 tot 50 verschillende nationaliteiten. Dat ziet u terug in de restaurants met een internationaal aanbod van gerechten, luxe of eenvoudig of exotisch. Liefhebbers van lekker eten zullen genieten op Curacao. U kunt gezellig uitgaan op dit eiland. De enige stad op Curacao is Willemstad met een gezellige binnenstad en diverse historische monumenten. De stranden en de duikvakantie zijn twee toeristische toppers tijdens een actieve vakantie op Curacao.

Bungalowparken op Curacao

De bungalowparken op Curacao hebben vaak een zwembad met zonneterras, de stranden zijn vaak kiezelstranden en niet altijd geschikt voor een strandvakantie met zonnebaden, zandkastelen bouwen en zwemmen. Waterschoenen verhogen uw vakantieplezier op het kiezelstrand. Een wandeling langs de kustlijn is op elk moment van de dag een plezierige ervaring vanaf deze parken. Een bezoek aan de drijvende markt bij Willemstad is uniek. Curacao is een eiland en ligt uitnodigend klaar voor uw ontdekkingsreis. Dat is ook de reden dat velen een auto, scooter of fiets huren om rond te kijken op het eiland. Vanaf de vakantieparken op Curacao kunt u de stad Willemstad bezoeken. Ontdek ook de diverse watersportmogelijkheden met als topper de duikvakantie. Dankzij de natuurlijke omstandigheden van kristalhelder water, onderstroming, windomstandigheden en de professionele begeleiding is de kust van Curacao een ideale locatievoor snorkelen en een duikavontuur.

Gevarieerd aanbod van bungalowparken

U kunt kiezen uit diverse bungalowparken op een relatief klein eiland. Het ene park is luxer dan het andere park. De parken staan over het hele eiland verspreid. Denkt u hierbij aan locaties als de Jan Thiel baai, aan de Blauwbaai, Zuidwest kust van Curacao of in de omgeving van Willemstad.Ondanks de kleine onderlinge afstanden op het eiland kunt u bewust kiezen voor een park juist bij het strand of bij een baai. U kunt ook een park kiezen op basis van de aanwezige voorzieningen. Als u op reis gaat met het hele gezin is een kindvriendelijk park met speeltuin en kinderclub heel plezierig. Een park met zwembad en zonneterras is ideaal als u vooral lekker wilt luieren en zonnebaden bij het water. Kies voor een ruim opgezet park met veel privacy als u Curacao heeft uitgekozen voor uw huwelijksreis. Dankzij het grote aanbod vindt u altijd uw ideale vakantiepark op Curacao.