Jongerenreizen

Voor de beste jongerenreizen tips en handige websites rondom jongerenreizen kijk je ook op Zonspot! Hieronder een kleine selectie van jongeren vakantie toppers.

Griekenland

Griekenland is één van de populairste vakantiebestemmingen onder jongeren. In de zomer is het hier heerlijk weer, en er zijn veel leuke bestemmingen voor jongeren. Griekenland jongerenvakanties zijn te boeken bij o.a. GoGo, Beach Masters en X-travel.

Chersonissos

Chersonissos is een stad op het populaire Griekse eiland Kreta. Veel jongeren boeken naar deze bestemming hun vakantie of examenreis. In de stad zijn veel discotheken, restaurants, jongerenhotels en stranden. Een perfecte locatie voor een zonnige jongerenvakantie.

 

Spanje

Spanje is al jaren een populair vakantieland onder jongeren. Je hebt er veel verschillende (kust)steden waar veel uitgaansgelegenheden zijn. De beste aanbieders voor jongeren vakanties in Spanje zijn GoGo en Beachmasters.

Blanes

Blanes is één van de populairste bestemmingen voor jongeren. De badplaats in de provincie Gerona wordt in de zomer druk bezocht. Het is een gezellige bestemming waar veel uitgaansgelegenheden zijn.

Lloret de Mar

Naast Blanes ligt een andere bekende bestemming voor jongeren; Lloret de Mar. In deze badplaats komen vaak bekende DJ’s uit Nederland draaien. Daarnaast kun je overdag heerlijk genieten van het weer op het brede strand.

Mallorca

Mallorca wordt ook wel als het feesteiland in de Middellandse Zee gezien. Veel stranden, activiteiten en discotheken. Een topbestemming voor een gezellige jongerenvakantie.

 

Verre jongerenreizen

Wil je liever wat verder weg op vakantie? Ook dat wordt de laatste jaren steeds populairder. De bekendste verre bestemmingen zijn Australië en Thailand. Veel jongeren gaan tussen de twee weken en meerdere maanden backpacken.

Backpacken in Australie en Thailand

Australië en Thailand zijn de populairste bestemmingen om te backpacken. Thailand is het goedkoopste, Australië is een stuk duurder.

De bekendste plekken in Thailand zijn Koh Samui, Krabi en Phuket. In Australië zijn dat Melbourne, Sydney en Fraser Island.