Bootjes in het water bij Thailand

Voor de beste last minute tips en handige websites rondom lastminutes kijk je ook op Zonspot! Hieronder een kleine selectie van last minute toppers.

 

Last minutes Griekenland

Ben je van plan om binnenkort een last minute naar Griekenland te boeken? Vergelijk dan goed de verschillende last minute vakantie aanbieders, want er kan veel verschil zitten tussen de prijzen van de last minutes!

De vakantiebestemmingen van Griekenland met de beste last minute aanbiedingen zijn: Kreta, Kos en Zakynthos.

 

Last minutes Spanje

Aankomende zomer op last minute vakantie naar Spanje? Bekijk dan eerst goed waar in Spanje je naar toe wilt. Een populaire last minute Spanje streek is de Canarische Eilanden. Ook voor de vakantiebestemming Ibiza zijn vaak goede last minute aanbiedingen te vinden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een last minute accommodatie of vlucht te boeken. Vaak is dat veel goedkoper!

 

Last minutes Italie

Van Sicilie tot en met Venetie, voor Italie zijn er in het algemeen in de zomer vrij veel last minute aanbiedingen. Ook is het mogelijk om alleen een last minute accommodatie te boeken. Zo kun je met eigen vervoer naar Italie, maar kun je alsnog erg goedkoop overnachten!

 

Verre last minutes

Vooral voor verre bestemmingen zijn er vaak zeer goede last minute aanbiedingen. Soms krijg je zelfs meer dan 50% Last Minute korting! Het voordeel aan last minutes voor verre bestemmingen, is dat de last minute aanbiedingen het hele jaar door lopen.

Voor de beste last minute aanbiedingen kijk je verder bij TUI, Sunweb en KRAS Reizen.