Vakantiehuizen

Voor de beste vakantiehuizen tips en handige websites rondom vakantiehuizen & bungalow parken kijk je ook op Zonspot! Hieronder een kleine selectie van vakantiehuis toppers.

Vakantiehuizen Nederland

Op zoek naar de gezelligste vakantiehuisjes? In Nederland heb je erg veel vakantie- en bungalowparken. De populairste vakantiebestemmingen in Nederland zijn Brabant, Zeeland en Limburg. Veel vakantieparken liggen dan ook in en rondom natuurgebieden of de kust van Nederland.

De bekendste vakantiehuis aanbieders zijn Landal, Center Parcs, Roompot en Belvilla. TIP: Bekijk alle vakantieparken met Landal korting hier!

 

Vakantiehuizen Belgie

Ook België is een populaire bestemming. Heerlijk ravotten in het bos of op avontuur in de Ardennen. Hoewel bijvoorbeeld Center Parcs en Roompot vooral bekend staan om de vakantiehuizen in Nederland, hebben zij ook veel bungalowparken en vakantiehuisjes in België.

 

Vakantiehuizen Frankrijk

Op vakantie naar Frankrijk. Met de auto, de trein of het vliegtuig? In een hotel, resort, op een camping of bungalowpark? Wat een keuze! In Frankrijk staan prachtige vakantiehuizen, zowel privé als op een park. Op de website van Belvilla kun je de mooiste huizen vinden.

De populairste bestemmingen in Frankrijk zijn: Côte d’Azur, de Bourgogne en de Dordogne.

 

Verre vakantiehuizen

Wil je liever wat verder weg? Ook op verre bestemmingen is het mogelijk om in een vakantiehuis of bungalow te overnachten. Op de website van de grootste aanbieders, o.a. TUI (voorheen Arke), Sunweb en D-reizen, staan vooral hotels, maar andere aanbieders hebben ook luxe vakantiehuizen. Neem eens een kijkje op de website van Club Med! Hieronder nog verschillende tips voor vakantiehuizen in diverse landen.

Vakantiehuizen Bonaire

Cuanto.nl – voor een lekker huurhuis tijdens je vakantie op Bonaire. En ook bij Huis te huur Bonaire kun je veel leuke vakantiehuizen vinden.