Op het prachtige zonovergoten eiland Curacao kun je zelfs in een tentje nog lekker slapen. Maar als je echt een luxe trip wilt maken, boek dan ook eens een ‘over the top’ lekker luxe hotel op Curacao. Je vindt legio hotels om bij weg te dromen op Zonnigcuracao.nl, dus die website is sowieso een aanrader als je een vakantie Curacao boekt. Hieronder alvast een paar top resorts op Curacao.

 

Papagayo Beach Resort

Bij Papagayo boek je een eigen villa, dus kun je lekker prive genieten in je vrijstaande droomplek. Papagayo staat bekend om zijn duurzaamheid waardoor je je niet hoeft te schamen voor je verblijf. Ook de beachclub is wereldberoemd. Heerlijk voor een cocktail aan het strand.

 

Lions Dive Beach Resort

Dit hotel ligt om de hoek bij Mambo Beach, vlakbij diverse (onder)water attracties, dus handig als uitvalsbasis als watersporten en duiken je ding zijn. Het hotel heeft dan ook een eigen PADI school waar je de kneepjes kunt leren of finetunen.

 

Avila Beach Hotel

Avila Beach is een lekker traditioneel hotel vlakbij Willemstad. Het bestaat al meer dan 50 jaar en heeft uitgebreide wellness faciliteiten waardoor je helemaal tot rust kunt komen.

 

Elk resort heeft zijn eigen signatuur, dus dat wordt nog lastig kiezen! Wil je het prachtige eiland Curacao beter leren kennen? Kijk dan eens op OpNaarCuracao.nl voor o.a. reisinformatie en tips over bijvoorbeeld het klimaat op Curacao.