Kroatië wordt jaarlijks nog niet zo massaal bezocht, maar groeit enorm. Dat is niet gek, want na een bezoek aan Kroatië ben jij betovert. Ontdek de ongerepte landschappen, de wonderschone parken en de prachtige Dalmatische kust met kilometerslange stranden. Kroatië is het land dat je binnen 2 uur vliegen al bereikt en dat van alle markten thuis is!

 

Hoogtepunten Kroatië

 

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië. Vergeleken met hoofdsteden van omliggende landen is het nog een onontdekt pareltje. Je kan er heel leuk shoppen, cultuur snuiven en acties ondernemen voor weinig geld. De hoofdstad is zeker een must see om langs te gaan bij een vakantie in Kroatië.

Het land beschik over veel mooie Nationale Parken, maar de Plitvice Meren zijn toch wel het mooist. Het is een natuurwonder om daar te zijn met alle prachtige watervallen en het bijzondere wild. Het park lijkt onwerkelijk door alle bijzondere watervallen en meren. Het is er écht een paradijs!

In Kroatië kan je heel leuk eilandhoppen. Het land heeft kilometerslange kust met enorm veel eilanden waarvan Cres, Krk en Brac de grootste zijn. Het zijn prachtige eilanden in de azuurblauwe zee die elk op hun eigen manier een paradijs zijn.

Naast alle prachtige natuur heeft Kroatië ook nog eens een kust met hele mooie stranden, waar je uitgebreid kunt gaan relaxen. Verder bezit Kroatië over hele leuke steden als Porec, Pula, Split en Dubrovnik. Het land heeft een niet al te dure levensstandaard, is wonderschoon en heeft hele fijne temperaturen waardoor je een fantastische vakantie beleeft!