Ben je op zoek naar een vakantie voor in februari? Februari is vaak een kille maand die je beter ergens anders kan doorbrengen. Er zijn meerdere bestemmingen waar het nog lekker weer is in deze maand. Wij zullen de fijnste bestemmingen voor een zonvakantie in februari voor je op een rijtje zetten.

 

Canarische Eilanden

Op de Canarische Eilanden is de kans dat ze zon schijnt nog enorm groot in februari. De reizen naar de Canarische Eilanden zijn best goedkoop voor een zonvakantie in februari. Lig jij binnenkort in de zon op een van deze eilanden? Voor de vliegtijd hoef je het in ieder geval niet te laten.

 

ABC-eilanden

De eilanden van de warme temperaturen, prachtige stranden en zonnige dagen zijn Bonaire, Aruba en Curaçao. Het hele jaar door is het hier lekker weer. In februari zit je hier dus ook goed. Welk eiland kies jij? Al deze eilanden zijn prachtig en heerlijk warm… Pak je bikini maar vast in!

 

Egypte

Ook in Egypte kun je heerlijk genieten van de zon in februari. Het is hier meestal rond de 20 graden… afhankelijk van de plaats natuurlijk. Je vindt hier veel heerlijke all-inclusive resorts waar jij jezelf helemaal kunt laten verwennen. 

 

Cyprus

Cyprus is ook een fijne bestemming voor in februari. Hier is de kans op zon nog groot, maar er is wel kans op neerslag. Het is hier gemiddeld rond de 15 graden. Wil je dus echt een strandvakantie? Dan kan je beter naar een ander eiland gaan. Ben je meer op zoek naar cultuur? Dan is dit de ideale vakantie voor jou!

 

Marokko

In dit land vind je niet alleen zon, maar ook super veel cultuur… vervelen zullen jullie je dus niet! In Marrakech is de temperatuur het best in februari, namelijk rond de 20 graden. Dit is de perfecte temperatuur om lekker te genieten van deze prachtige stad. 

 

Waarom Kaapverdië? 

Kaapverdië wordt steeds populairder als winterzon vakantie. Het is hier in februari rond de 23 graden… En je bent er al na 6u vliegen. Kaapverdië beschikt over meerdere eilanden die allemaal erg verschillend zijn. 

Ook onze collegablogger Kim heeft voldoende inspiratie voor winterbestemmingen.

Zoals je ziet zijn er genoeg zonnige vakantiebestemmingen voor een vakantie in februari. Ontvlucht van de kou in Nederland en boek een vakantie naar een van deze heerlijke plekken. Heel veel plezier en geniet ervan!